Leeg

€0,00 

daglichtlamp informatie

We krijgen door onze drukke levensstijl steeds minder daglicht in onze ogen. Er zijn teveel mensen die voor zonsopgang naar hun werk gaan en pas na zonsondergang thuis komen. De effecten hiervan op uw gezondheid worden vaak onderschat. Diverse veel voorkomende klachten zijn namelijk terug te voeren op een tekort aan daglicht. De daglichtlamp is daarom voor veel mensen een goede oplossing om het tekort aan daglicht te compenseren. Het helpt bijvoorbeeld tegen winterdepressie en vermoeidheid, de lamp verhoogd de concentratie, verminder vermoeidheid, geeft een groter kleurencontrast en is ook nog eens energie besparend!

De daglicht lamp al dan niet met luchtzuivering wordt steeds meer toegepast in het bedrijfsleven. Er is uit onderzoek gebleken dat daglicht lampen een verhoogde productiviteit tot gevolg hebben. Dit is het gevolg van het feit dat werknemers langer scherper blijven en meer energie hebben. In bejaardenhuizen wordt de lamp gebruikt om voor ouderen een betere omgeving te creëren. Een ‘boost’ voor de bekendheid van de daglicht lamp is het succes van Maarten van der Weijden op de Olympische spelen. Hij won hier mede door het gebruik van lichttherapie met behulp van dit type lamp.

Diverse bedrijven en instellingen maken gebruik van luchtzuiverend daglicht dat u kunt kopen bij gezondelamp. Hiervan is gebleken dat medewerkers minder last van luchtwegproblemen hebben.  Uit diverse wetenschappelijk onderzoeken blijkt ook dat de kans op meerdere gezondheids klachten zoals bijvoorbeeld borstkanker en hartproblemen worden verminderd.

Belangrijk bij een daglichtlamp is de hogere lichtintensiteit en de hogere frequentie waardoor er geen flikkering meer waarneembaar is.

Gezondelamp levert daglichtlampen die ook nog uw luchtkwaliteit verbeteren. Voor iedereen kan het bijdragen aan een gezonder leven. Voor ondernemers is gebleken dat het verbeteren van licht zeer positief voor uw bedrijfsresultaat.

Depressielamp

Depressielamp heeft haar lampen met de grootste zorg ontwikkeld. Wij streven 100% klantevredenheid na en doen daarvoor ons uiterste best.

Depressielamp
Bank: NL45KNAB0257786392
KVK: 20133688
BTW: NL857481423B01

 

Contactgegevens

  • Roosendaal/Almelo
  • Tel: 06-34924795
  • Email: salesatdepressielamp [.] nl (subject: Email%20website, body: Geachte%20Gezondelamp%2C%0A)

Nieuwe berichten