Leeg

€0,00 

Luchtreiniger

U bent hier

De unieke luchtreinigende eigenschappen van onze producten helpen uw gezondheid te verbeteren.
Gezondelamp heeft voor de gebruikers efficiënte, functionele en gemakkelijk te gebruiken producten in haar assortiment. Wij hebben voor u de meest gebruiksvriendelijke en meest efficiënte luchtreiniger om schone lucht te produceren.
Onderzoek toont aan dat de capaciteit van onze gezondheidsproducten zeer effectief is tegen zelfs de kleinste zwevende deeltjes in de lucht, zoals (ultra) fijn stof, stof, rook, pollen, bacteriën, virussen, schimmels, huidschilfers van huisdieren, overige allergenen en nog veel meer. 90% van de vervuiling in de lucht bestaat uit deze deeltjes waarvan uit onderzoek is bepaald dat deze de meest ernstige gezondheidsklachten te veroorzaken.

GEBRUIK EN ONDERHOUD GEMAK

Slecht een lamp vervangen of een plug-in in het stopcontact steken is voldoende. Onze producten zijn energiezuinig en zorgen voor een lagere CO2 uitstoot.  Ook zijn onze producten in vergelijking met andere aanbieders zeer laag geprijsd. Voor een alternatief met een mindere luchtzuiveringscapaciteit betaald u al snel €150,00!.  Waarom zo veel betalen als u nog geen € 25,00 hoeft uit te geven.

De anion-plug in bij gezondelamp is de meest energiezuinige luchtreiniger die op de markt is. Deze is getest door milieuziektes.nl en vergeleken met 'the Cloud' luchtzuiveraar.
Het bleek dat onze plug-in een superieure ionen productie gaf en daardoor een veelvoud aan lucht bleek te reinigen. Ondanks deze goede resultaten blijven onze prijzen laag.

Andere luchtzuiverende apparatuur maakt geluid en kan daardoor als hinderlijk worden ervaren. Alle luchtzuiveringsproducten van gezondelamp maken geen geluid en kunnen dus in alle ruimten worden toegepast.

luchtreiningerDeze betaalbare luchtreininger zorgt voor verlichting bij uw luchtwegklachten zoals bijvoorbeeld  astma, hooikoorts en huismijt

Depressielamp

Depressielamp heeft haar lampen met de grootste zorg ontwikkeld. Wij streven 100% klantevredenheid na en doen daarvoor ons uiterste best.

Depressielamp
Bank: NL45KNAB0257786392
KVK: 20133688
BTW: NL857481423B01

 

Contactgegevens

  • Roosendaal/Almelo
  • Tel: 06-34924795
  • Email: salesatdepressielamp [.] nl (subject: Email%20website, body: Geachte%20Gezondelamp%2C%0A)

Nieuwe berichten